Bingo Bonanza Online

We zijn de afgelopen periode behoorlijk getroffen door het Corona Virus waardoor wij tot ons grote spijt niet meer samen mogen komen. Dit leidt ertoe dat onder andere alle horeca en uitgaansgelegenheden noodgedwongen al weken gesloten zijn en iedereen zo veel mogelijk thuis moet blijven. Cafés, sportclubs en buurthuizen hebben een sociale functie, die mensen samenbrengt en verbindt.
Om in deze tijd toch met klanten en relaties in contact te blijven en samen iets leuks te doen kunnen wij namens uw organisatie een volledige Online Thuis Bingo Show organiseren.


Compleet met een online Bingo kaarten systeem, welke er voor zorgt dat iedere speler zijn of haar unieke bingo kaart heeft. Kaarten worden automatisch uitgedeeld tijdens elke ronde, de getrokken cijfers komen in beeld en winnaars kunnen snel bingo ‘roepen’ via de ‘BINGO’ knop op het scherm.
Via de site www.bingobonanza.nl is de livestream te volgen en kan je op je mobiel, tablet of PC de bingo live meespelen.

Wilt u een online demo en zelf ervaren wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen in deze tijd? Neem dan contact met ons op.

Smartlappen zangeres Beppie Bijsient

Beppie’s repertoire bestaat uit liedjes van onder andere de Zangeres zonder Naam, Adele Bloemendaal, Willeke Alberti, Anneke Grönloh, Renee de Haan en Marianne Weber. Ook met de liedjes van mannelijke Nederlandse zangers weet zij wel raad…. nummers als ‘een beetje verliefd’, ’Kali’ (Karel) en ‘geef mij maar Amsterdam’ weet zij moeiteloos te vertalen naar haar eigen, unieke stijl.
Ze brengt haar liederen dan ook met verve en weet dit met een flinke dosis Amsterdamse humor te combineren tot een onvergetelijk optreden waar nog lang over nagepraat zal worden.

Beppie Bijsient’s Bingo Bonanza

Als Beppie met haar gouden, vintage Bingomachine bij u langskomt gaat het dak eraf. Naast de reguliere ballen-bingo heeft zij diverse, unieke muziekbingo’s ontwikkelt waarbij uw gasten met veel humor en gezelligheid prijzen kunnen winnen. Tijdens deze Bingo Bonanza, doorspekt van hilariteit, muziek én Beppie’s zangtalent is het een ware belevenis die zijn weerga niet kent.

Gastvrouw

Ook inzetbaar als gastvrouw en spreekstalmeester zorgt Beppie ervoor dat uw gasten zich vanaf het allereerste moment welkom voelen en direct in een feestelijke stemming zijn. Als geen ander kan zij een dag of avond opluisteren en als rode draad uw evenement verbinden.

Wilt u een op maat gemaakte quiz of een andere persoonlijke tint tijdens uw evenement? Dat kan! In goed overleg worden uw wensen tot leven gebracht waardoor uw feest of bijeenkomst geen ‘one size fits all’-formule is.